Последни подготовки за Детската трка на Охрид ТрчаТ 2024

Во тек се финални подготовки за Охрид трчаТ Детска трка 2024.

Денес се одржа состанок со сите основни училишта на територија на двете Општини кои се дел од трката, со одделенска настава прво одделение и секако професорите по физичко. Свеста се гради од најмали нозе, со таа визија сите заедно за уште едно преубаво издание на Охрид трчаТ Детска трка, пишуваат организаторите.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани