Се асфалтира улицата „7 ми Ноември“

Во тек се завршните активности од реконструкцијата на улицата 7. Ноември.

Таму се поставува слој асфалт, додека претходно се постави нова канализациона мрежа, осветлување и се формира нови тротоарски површини и простор за запирање на возилата, информираат од локалната самоуправа.

Сообрајќајницата ќе добие комплетно нов лик.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани