СВР Охрид ќе го одбележи Денот на полицијата

7 мај, денот на безбедноста и Ден на Македонската полиција, СВР Охрид ќе го одбележи со пригодна свеченост што, утре во 12.30 часот, ќе се одржи во големата сала на СВР Охрид. На свеченоста се очекува присуство на претставници на повеќе институции со кои СВР Охрид, има континуирана соработка а се очекува и присуството на охридскиот градоначалник Кирил Пецаков, кој со свое обраќање, на припадниците на СВР Охрид ќе им го честита празникот.
7 мај, денот на безбедноста и Ден на Македонската полиција, во охридската касарна ќе го одбележи и ,,Здружението на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста на Република Македонија – Огранок Охрид, со почеток во 10 часот.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани