ВМРО на средби со граѓаните во охридско

Во рамки на партиската агенда на ВМРО ДПМНЕ за градот Охрид, за време на викендов година престојуваа партиски преставници на ВМРО ДПМНЕ предводени од Сашо Стефаноски како и пратеникот Др. Љубен Арнаудов.

Притоа, согласно агендата беа посетени месното население и заедници: Долно и Горно Лакочереј, село Подмоље како и Вапила и Ливоишта.
Ваквата пракса за поблизок контакт и средби со граѓаните ќе продолжи и понатаму на различни локации, информираат од ОК на ВМРО ДПМНЕ.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани