Започна со работа етно ресторанот во Куратица

Започна со работа етно ресторанот  “Дедо Димо”, во селото Куратица.

Попладнево со семејна веселба, крштевка беше неофицијално означен почетокот на работа на новиот етно ресторан во центарот на селото Куратица. 

Сопственикот на ресторанот Горан Ангелоски информира дека наскоро ќе има и официјално отворање на ресторанот кој ќе значи збогатување на туристичката понуда на веќе прочуеното село. 

Во автентичен етно амбиент посетителите ќе може да уживаат во вкусната традиционална храна. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани