Асфалтиран патот до новите гробишта во Велгошти

Асфалтиран патот до новите гробишта во село Велгошти.

-„Решивме проблем кој подолг период претставуваше потешкотија за жителите на Велгошти.
Изминатите денови го асфалтиравме патот кој води до новите гробишта во Велгошти.
Средства за овај зафат ги обезбедивме од буџетот на Општина Охрид“, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од 1 лице и пат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани