Во Лескајца изградено повеќенаменско игралиште

И Лескајца добива повеќенаменско игралиште. Игралиштето е во склоп на ОУ “Братство единство”.
Поставени се спортските реквизити, теренот е ограден со заштитна ограда и поставена е специјализирана подлога.

Можно е да е слика од тенис и трева

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани