Далматинко и Дедо Мраз ги израдуваа децата во Охрид

Далматинко и Дедо Мраз ги израдуваа децата во Охрид.

-Со впечатлива новогодишна тематика, многу весела музика и шеги, театраскиот хит за деца „Далматинко и Дедо Мраз“  ги израдува дечињата и ги стопли срцата на возрасните. Преку својата професионална игра, актерите Магдалена Ризова-Черних, Сашо Ристовски и Бранко Атанасов, пренесоа прекрасни пораки за другарство, искреност и љубов. Празничната програма за најмладите на градскиот плоштад продолжува и денес  со Музичко – театарскиот спектакл „Новогодишна детска бајка“ со почеток во 12:30 часот, информираат од општина Охрид.
Можно е да е слика од еден или повеќемина и толпа
Можно е да е слика од 2 луѓе
Можно е да е слика од 3 луѓе и толпа
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани