Започна реконструкцијата на кујната во вевчанската градинка

Започна реновирање на кујната во градинката „Планински цвет“ Вевчани.

-„Денес започнавме со градежни работи за комплетна реконструкција на кујната во детската градинка. Инвестициите во комплетна внатрешна реконструкција на објектот ќе продолжат и во иднина за што веќе се обезбедени финансиски средства од аплицирани проекти“, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани