Импресум

Сопственик на порталот Ohridnet.com е компанијата ДООЕЛ „Охриднет.ком“

Главен и одговорен уредник и управител:

Соња Рилковска urednik@ohridnet.com

Новинари: 

Сузана Вренцовска  contact@ohridnet.com

Даниел Шикоски  danielshikoski@live.com тел: 078 304 788

Фотограф: 

Даниел Рилковски  070 501 169 

Администрација:

Сашо Божиноски sasho@ohridnet.com

Соработници:  

Стојан Кукунешоски  076 466 022

Биљана Николовска  071 212 032 

Маркетинг: marketing@ohridnet.com

Контакт тел: 071 371 738 / 046 260 246

Адреса: „Ванчо Николески“ 5-1/1

За Охриднет

Секојдневни, брзи, објективни и точни информации за градот Охрид и регионот!

*Ohridnet.com, во единаесеттата  година од своето формирање е еден од најчитаните информативни веб портали во регионот. 

*Ohridnet.com е квалитетен информативен портал со мноштво вести и информации од Охрид, Струга, Дебарца, Вевчани,Македонија, но и теми и од другите сфери на општественото живеење распоредени во повеќе рубрики (здравје ,писма и колумни,  интересно, живот, култура, „Во светот на успешните“)

*Нашата мисија е брзи точни и проверени информации. Промоција на медиумска писменост и борба со дезинформациите, негување на професионално новинарство. 

*Ohridnet.com е современ веб портал што будно ги следи општествените процеси и произведува интернет вести од јавен интерес.

* На порталот, кој се ажурира 24 часа дневно работи тим со долгогодишно искуство во медиумите и неколку соработници. 

Нам може да ни верувате! 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани