И Елшани доби уредено детско игралиште

Во Елшани заврши изградбата на комплетно ново детско игралиште, кое е опремено со соодветни детски реквизите и е поставена специјализирана гумена подлога.

-Завршивме со изградба на уште едно детско игралиште. Продолжуваме и во наредниот период со реализација на програмата за изградба и одржување на детски и спортски повеќенаменски игралишта, информира градоначалникот Пецаков.

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Можно е да е слика од 1 лице

Social profiles