И овој викенд отворени денови во општина Охрид

И овој викенд отворени денови во општина Охрид.

Сабота и Недела (10 и 11.12) продолжуваат отворени денови на Општина Охрид,
каде сите заинтересирани може да дојдете и да ги презентираат нивните идеи и
предлози за наредниот буџет, информираат од општината.

Средбите ќе се одвиваат од 11 до 14 часот во просториите на Општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани