И Рача доби ново детско игралиште

Уште едно комплетно ново детско игралиште доби Охрид. Во населба Рача завршија активностите за изградба на комплетно ново детско игралиште.
-Игралиштето е опремено со соодветни детски реквизити и поставена е специјална гумирана подлога.
Активностите за изградба се дел од програмата за изградба на урбана опрема на територијата на Општина Охрид, информира градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков.

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани