Како ќе изгледа новиот хотелски објект кај поранешниот ресторан Парк

На социјалните медиуми се споделува фотографија од изгледот на новиот објект, кој се гради на местото од поранешниот ресторан Парк во Охрид.

Според нацрт фотографијата станува збор за габарите објект на пет ката.

Под споделената фотогрфија се пишуваат коментари дека новиот објект, кој е во изградба не е во согласност со препораките на Унеско.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани