Конкурс за избор на „Најдобрите во спортот“ во општина Охрид

Општина Охрид објави конкурс за избор на најдобрите спортисти за 2023 година.

Општина Охрид покренува постапка за избор на „Најдобрите од спортот во општина Охрид“ за 2023 година. Наградите и признанијата за најуспешните спортистки и спортисти, тренер и спортска екипа во Охрид, се доделуваат за постигнати резултати во индивидуален и во клубски спорт во тековната година, на спортистки, спортисти и тренери кои настапуваат за спортски клубови, чиешто седиште е во Охрид.

Повеќе информации

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани