Крводарителска акција на ФТУ Охрид

Крводарителска акција на ФТУ Охрид.

-Искористете го овој РАДОСЕН ДЕКЕМВРИ, месецот на дарување, да ја искажете својата хуманост на крводарителската акција која под мотото ДОНИРАЈ КРВ, ДОНИРАЈ ЖИВОТ! ќе се реализира на 20.12.2023 г. (среда), од  10-14 ч. на Факултетот за туризам и угостителство, Охрид. Ги покануваме студентите, наставниот кадар и вработените на факултетите во Охрид како и сите хумани луѓе во Охрид и Дебрца да учествуваат на оваа крводарителска акција, повикуваат од Црвениот крст од Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани