На Водици традиционална крводарителска акција

На Водици традиционална крводарителска акција.

Традиционалната крводарителска акција „Водици 2024“ под мотото  „ЕДНА КАПКА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СẺ“ во организација на Црвен крст Охрид ќе се реализира на 19.01.2024 (петок) од 9-15 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“. Ги покануваме нашите сограѓани и гости да ја покажат својата хуманост дарувајќи крв, а организаторот, со поддршка на Дебарско-Кичевската епархија ќе им возврати со должно внимание и скромни подароци, информираат од Црвен крст Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани