Нова водоводна линија во Рача

Екипи на ЈП „ВОДОВОД“ започна со изведба на нова водоводна линија на крак во населбата Рача.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 164 метри, информираат од општина Охрид.
Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на партерно уредување на крак од улицата „Марко Цепенков“. Се поставуваат бехатон плочки со што се подобруваат условите на жителите од тој дел.

Можно е да е слика од 3 луѓе

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани