Нова водоводна линија на крак од улицата „Питу Гули

Екипи на ЈП „ВОДОВОД“ започна со изведба на нова водоводна линија на крак од улицата “Питу Гули”.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 75 метри.
Можно е да е слика од 4 луѓе
Нема опис за фотографијата.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани