„Нуга Бест“ нуди бесплатни третмани за решавање на деформитетите кај децата

Секое трето дете има некаков деформитет. Проблеми со држење на телото,вратот, главата, деформитети на рбетниот столб, деформитети на стапалата и слично.  Ова, за жал го покажува статистиката денес.

Нуга Бест нуди поволни пакети за третмани за  лекување на деформитетите и кај најмладите.

-„Деформитетите постојат со дијагноза и истите треба да се санираат и превенираат во континуитет,редовно а во тоа нашата  терапија помага затоа што  нашите производи се наменети за домашна редовна употреба за третирање на целото семејство.
Посебно креветот Н6 Правиме концепт за продажба на кревет за користење  на цела фамилија, по поволни цени.
За да го подобриме здравјето кај децата, пакетите за услуги  за во нашиот салон за децата до 14 години може да се третираат бесплатно во присуство на родителите, кои може да ги користат поволните пакети на Нуга Бест.  Со вклучена комплетна топлинска терапија,стимулација на стапала,киропрактика на кревет со акупресура и екстензија“, вели Марина Златеска од Нуга Бест.

Во моментов се нудат екстра поволни новогодишни пакети со попусти и ваучери.

Нуга Бест,како компанија која нуди медицински третмани со помош на специјализирани медицински производи комплетно помага да ги решиме сите деформитети кај децата и да спречиме да прогресираат истите кај возрасните Мојата порака би била
инестирајте во Нуга бест производи,бидејќи здравјето нема цена, вели Златеска.

Инаку „Нуга Бест“ е јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и алтернативната медицина. Компанијата „Nuga medical“ произведува медицински производи за превенција и подобрување на здравјето.Во светот постојат  над 5.000 “Нуга Бест“ филијали во над 150 земји од светот. На дневно ниво се третираат над еден милион клиенти, а во домашни услови над два милиони.

 За повеќе информации на телефон

072 265 901 

076 748 363Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

њ2

Нема достапен опис.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани