„Нуга Бест“ нуди бесплатни третмани за решавање на деформитетите кај децата

Секое трето дете има некаков деформитет. Проблеми со држење на телото,вратот, главата, деформитети на рбетниот столб, деформитети на стапалата и слично.  Ова, за жал го покажува статистиката денес. Нуга Бест...

Изработени шест промотивно-едукативни видеа за Охрид

Во рамки на проектот „Дигитализација и промоција на културното наследство во Охрид“, Здружението за заштита и одржлив развој на животната средина „Регионален Зелен Центар“ Охрид, изработи шест промотивно-едукативни видеа. Во...

Младински Центар Охрид организира Конференција за младинско претприемништво

Младински Центар Охрид организира Конференција за младинско претприемништво: „Иновации, млади и успешни бизнис приказни.“ На 29 номеври (среда) со почеток во 10 часот ќе се одржи Конференција насловена „Иновации, млади...

Партиски препукувања на тема годишен регрес на вработените во ЈП Водовод

Партиски препукувања на теа годишен регрес на вработените во ЈП Водовод. СДСМ обвинува за партизација ии дискриминација. -Продолжува партизацијата на јавните претпријатија во градов. Селективноста и дискриминаторскиот пристап стана основен...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани