Петшоп „Тримед“ Охрид – Се’ за вашите миленици

Во пет шоп Тримед Охрид најголем избор на храна за домашните миленици, по најповолни цени. Премиум ексклузив грицки, сува храна, паучи и за најпребирливите миленици по најпристапни цени.

Голем избор на квалитетна храна од познатите брендови за стерилизирани миленици, за доилки , за бремени……Песок за мачиња по најевтини цени.
Богата понуда на играчки, грицки, акцесоари, кревети, околувратници…..Производи за нега на вашите миленици голем избор на шампони, чешли……тоалети, транспортери….

За секоја купена вреќа храна над 12 килограми следува дополнителен попуст од 15%!

Посетете го пет шопот „Тримед“, на раскрсницата кај ОУ „Христо Узунов“ Охрид. На улица „Питу Гули“ 124 Охрид.

Телефон 075 353 598

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани