Повеќе градежни активности на ЈП „Нискоградба“

Градежната оператива на ЈП “НИСКОГРАДБА” извршува градежни активности на повеќе локации.
-Атмосферска канализација во населба Далјан, фекална канализација кај бензиска пумпа Окта, санирање коловоз кај Крст џамија, поставување бехатонска подлога и оформување на тротоар во населба РачОдделението за Фекално одржување врши конрола на сливници за атмосферска вода на повеќе локации, и отстранува дефекти на фекална канализација на повик на граѓани, информираат од општина Охрид.
Можно е да е слика од 1 лице
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани