Подмолје доби современо повеќенаменско игралиште

Во Подмоље извршена реконструкција на постојното повеќенаменско игралиште. Вредноста на реконструкцијата изнесува околу 600 000 денари.
-Дополнително во склоп на повеќенаменското игралиште изградивме и комплетно ново детско игралиште кое е опремено со соодветни детски реквизити. Исто така изградивме и нов потпорен ѕид, игралиштето соодветно го обележавме, околниот простор партерно го уредивме, поставивме нови клупи, канти за отпадоци и клупи на трибините, информира градоначалникот Кирил Пецаков.

Можно е да е слика од осветлување

Можно е да е слика од осветлување и трева

Можно е да е слика од тенис, одбојка, фудбал и трамболина

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани