Подобрени условите во ООУ „Кочо Рацин“ во село Долно Лакочереј

Обезбедивме подобри услови за учениците во подрачниот објект на ООУ „Кочо Рацин“ во село Долно Лакочереј, информираат од општина Охрид.

-Со средства од буџетот на Oпштина Охрид извршено е комплетно уредување на влезот во училиштето, поставена е пристапна рампа за лица со посебни потреби и извршена е реконструкција на училишните тоалети.
Продолжуваме во континуитет да инвестираме во образовните институции и да ги осовременуваме условите за настава, информираат од општината.

Можно е да е слика од текст

Можно е да е слика од текст

 

Social profiles