Започна   асфалтирањето на вториот крак од локалната улица „Шопев мост“ во Вевчани

Започна   асфалтирањето на вториот крак од локалната улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”.

Подобрувањето на патната инфраструктура во Вевчани е приоритет на локалната смаоуправа, истакна градоначалникот Кочоски.

Можно е да е слика од 1 лице и текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани