Започна   асфалтирањето на вториот крак од локалната улица „Шопев мост“ во Вевчани

Започна   асфалтирањето на вториот крак од локалната улица "Шопев мост - Здравствен дом Вевчани". Подобрувањето на патната инфраструктура во Вевчани е приоритет на локалната смаоуправа, истакна градоначалникот Кочоски.

Градскиот кошаркарски клуб Охрид утрешниот натпревар го донира за хуманитарни цели

Градскиот кошаркарски клуб Охрид, кој за прв пат во историјата е дел од првата лига, парите собрани од карти од утрешниот натпревар со Скопје ќе ги донира за хуманитарни цели....
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани