Познатиот германски бренд „Fit Line“ доаѓа на македонскиот пазар

Германската компанија PM-International AG, која се развива, произведува и продава висококвалитетни додатоци во исхраната за здравје, фитнес и убавина преку сопствениот бренд FitLine доаѓа на македонскиот пазар. Брендот FitLine има патент Концепт за транспорт на хранливи материи (NTC®️), преку кој хранливите материи се испорачуваат точно кога и каде се потребни – на клеточно ниво, внатре и надвор. Без ГМО, без глутен, без допинг. Тие се погодни за секоја старосна група..
Станува збор за водечка германска компанија, која на пазарот опстојува повеќе од 30 години.
Тимот на FitLine е голем, соработуваат со луѓе во над 23 земји низ светот.
Производите комбинираат внимателно одбрани биоактивни микронутриенти, долгогодишното истражувачко искуство и врвните технологии за активен и здрав начин на живот.
Уникатната формула на производите на FitLine е составена од највисоки стандарди и најнови технологии за на потрошувачите да им се понуди најдобро можно искуство со производот. Производите на FitLine се залагаат за најдобри резултати, највисок квалитет и максимална безбедност.
Производите се произведени во Германија, според GMP, стандард за фармацевтската индустрија. Квалитетот на производите се тестира редовно и независно од ELAB Analytik GmbH.
Во нивното производство се вклучени голем број врвни лекари и научници.
Посветени се на постојано подобрување на формулацијата на производите и редефинирање на светот на додатоците во исхраната и козметиката со иновативни пронајдоци.

Презентација на производите ќе има во петок во хотелот Сити Палас во Охрид во 18ч. Следниот ден (сабота 10.02.2024 во 18 часот) во Битола во Виола Бјути центарот.

Сите заинтересирани може да присуствуваат на промоцијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани