Полициска акција Струга, приведени 20 тина лица

Утрово во Струга се спроведува голема полициска акција во која специјалците веќе привеле дваесетина криминалци.

Од Министерството за внатрешни работи потврдуваат дека во тек е полициска акција, но детали најавуваат по нејзиното завршување.

Низ струшките улици забележително е големо присуство на припадници на специјалните единици на полицијата.

Уапсени биле 20-тина криминалци.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани