Поради градежни работи времено затворена улицата „Дејков мост – Детска градинка“ во Вевчани

Се изведуваат градежни работи на улицата „Дејков мост – Детска градинка“ во Вевчани.

Поради изведување на градежни работи и нивно поефикасно извршување, Ве известуваме дека од денес, 15.02.2024 година улицата „Дејков мост – Детска градинка“ ќе биде времено затворена за сообраќај.
Ве молиме за разбирање да се користат алтернативните патишта, информираат од општина Вевчани.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани