Почнува асфалтирање на влезот на Вевчани од Октиси

Подготвено  за асфалтирање на третата и последна делница од проектот “Реконструкција на локална улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”.

Со оваа делница го проширивме максимално и влезот во Вевчани кој води од с.Октиси, информира градоначалникот Спасе Кочоски кој изври увид на градежните зафати.

Можно е да е слика од 4 луѓе

Можно е да е слика од 5 луѓе и пат

 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани