Реконструирано детското игралиште во Косел

Завршена уште една комплетна реконструкција на детско игралиште. Реконструкцијата се одвиваше на детското игралиште во село Косел.
-Партерното уредување го изврши ЈП „Градски гробишта“ , додека Општина Охрид изврши набавка на соодветни детските реквизити, информира градоначалникот Пецаков.
Можно е да е слика од трамболина и трева
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани