Се асфалтираше крак на улицата „Мирче Ацев“

Деновиве се одвиваа градежи активности за асфалтирање на крак од улицата „Мирче Ацев“.
Овој крак неколку години беше во мошне лоша состојба и претставуваше реален проблем на граѓаните. Во комуникација со нив го обележавме како приоритет асфалтирањето на кракот и го реализиравме, информира градоначалникот Кирил Пецаков.
Можно е да е слика од 1 лице и улица
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани