Се асфалтира последната делница од проектот „Шопев мост“ во Вевчани

Асфалт и на последната делница од локалната улица до Здравствен дом Вевчани.

Денес се асфалтира третата и последна делница од локалната улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”. Со овој градежен потфат се заокружи целосно проектот чија цел е подобрување на локалната патна инфраструктура во општина Вевачни.

Можно е да е слика од 2 луѓе

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани