Се врши реконструкција на улица „Сатеска“ во Далјан

Во тек се градежни активности за реконструкција на улицата “Сатеска” во населбата “Далјан”. Се поставува нов асфалтен слој на коловозот во вкупна површина од 1100 метри квадратни.
Средствата за оваа инвестиција се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, информира градоначалникот Кирил Пецаков.

Можно е да е слика од 4 луѓе и текст

Можно е да е слика од 1 лице, пат и улица

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани