Се менуваат оштетените реквизити во детските игралишта Охрид

Започна промена на оштетените детски реквизити. Првично се менуваат на детските игралишта кај каналот Студенчишта и на улица “Кеј Македонија”.

-Акцијата за промена на оштетените детски реквизити продолжува и на другите игралишта. Вредноста на проектот изнесува 403 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од 1 лице

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани