Се поставува атмосферска канализација на улица ,,Ѓорче Петров”

Се поставува атмосферска канализација на улица ,,Ѓорче Петров”.

Денес започнаа градежните работи за поставување атмосферска канализација на улицата ,,Ѓорче Петров“. Носител на градежните активности е ЈП ,,Нискоградба“, а вредноста на проектот изнесува 5 милиони и двесте илјади денари, информира градоначаникот Кирил Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани