Студио „Касталија“ Охрид вработува

Познатото студио за убавина „Касталија“ во Охрид вработува.

Се бара девојка со работно искуство. Касталија е успешно студио за убавина кое во Охрид псотои цели 20 години.

Сите заинтересирани  за градење на кариера во светот на убавината може да се јават на телефонскиот број 075 467 603.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани