ФОТО: Величествено одбележан празникот Богојавление – Водици во Охрид

Величествено одбележан празникот Богојавление – Водици во Охрид. Илјадници верници од Охрид и други градови   беа дел од најголемата црковно народна манифестација во земјава.

Дел од атмосферата низ фотографии.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани