Четири години успех! Среќен роденден „Нуга Бест“ Охрид!

Препознатливиот салон за здравје  „Нуга Бест“ Охрид слави четири успешни години.

Салонот е дел од светска компанија која е прогласена за бренд број 1 веќе седма година по ред во областа алтернативната медицина. Распространета е во над 150 земји во светот и брои 5.500 центри, а во Македонија е присутна полни девет години.

Марина Златеска, менаџерот на „Нуга Бест“ Охрид, вели имаат голем број задоволни клиенти , а нивните сведоштва се најдобрата реклама.

Се работи за модерна медицинска технологија која се препорачува за секого почнувајќи од 4 години па се до најстара возраст. Се третираат сите деформитети на рбетниот столб, но терапијата помага за лекување на астма, несоница, алергии, депресија, намален имунитет. Голем е бројот на здравствени придобивки меѓу кои детоксификација на телото, регенерација, забрзување на метаболизмот и ослободување на болки зависно од деформитетот. Креветот N5 за топлинска масажа, се покажа како многу ефикасна терапија против ревматизам, артритис, болки во вратот, р’бетот и слично. Со редовна употреба, му помага на телото да го обнови имунолошкиот систем со обезбедување на потребните услови за тоа.

Моќта и ефикасност на терапијата во Нуга Бест се потврдени, за бенефитите и благодетите раскажуваат задоволните пациенти.

Терапијата е наменета за секојдневна употреба!

Нуга бест Охрид денес е синоним за здравствени придобивки, изминативе четири години стана особено препознатливо катче  по позитивната енергија, бројните подароци, награди и попусти кои постојано ги воведува тимот, но и беспатните третмани за решавање на деформитети кај децата.

И овој, четврт по ред  роденден ќе го прослави со бројните задоволни клиенти, а ќе има и голем број изненадувања.

 

По повод роденденот и годинава бесплатни третмани и попуст на ваучери!
Резервирајте термин на 076 748 363

Среќен роденден Нуга Бест Охрид!

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани