ЈП „Билјанини извори“ ги израдува децата со посебни потреби во Охрид

ЈП „Билјанини извори“ ги израдува децата со посебни потреби во Охрид.

-Традиционално, ЈП “Билјанини Извори” пред Новогодишните празници ги посети здружението Добротољубие, Зраци, игротеката Радост, здружението за глувонеми и надглуви, здружението Тајните на моето срце и специјалната паралелка во ООУ Св. “Климент Охридски” и на сите им подари новогодишни пакетчиња.
Тимот на јавното претпријатие на здруженијата и нивните штитеници им посакаа среќни празници и многу љубов и здравје во Новата 2024 година, пишуваат од ЈП „Билјанини извори“.

Можно е да е слика од новогодишна елка и текст

Можно е да е слика од новогодишна елка

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани