„Медал за заслуги за Македонија“ за ракометарите на „Вардар“

Свечената церемонија на врачување на одликувањата ќе се одржи во Кабинетот на Претседателот на Република Македонија „Вила Водно“, по завршувањето на организираниот пречек на ракометарите на Вардар на плоштадот „Македонија“...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани