Конурс за расказ и фотографија „Препознавање на различности“

По повод одбележување на ПХВ неделата, Црвен Крст Охрид објавува конкурс за расказ и фотографија на тема „Препознавање на различности“ (се однесува на секаква различност: верска, родова, здравствена, социјална, етничка...)....
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани