БИРН: Бакрачески не заврши ниту еден ветен проект

 Ветените приоритетни проекти во Охрид останаа  не оставрени. Ова е заклучокот на истражувањето на БИРН ( Балканската истражувачка репортерска мрежа) кое беше спроведено во  сите општини во Македонија  Ветено/ остварено....

Повторно спортско хуманитарна акција за „ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО“

Десетина денови  до стартот на овогодинешната, традиционална хуманитарна и спортско-рекреативна акција „ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО“ која во организација на Црвен крст Охрид ќе се реализира на 30 септември. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани