Во Охрид хуманитарен турнир Streetball

Патриотското здружение од Охрид „Методи Патчев“ организира хуманитарен турнир Streetball.  

Турнирот  ќе се одржи на 30 септември на спортското игралиште кај Економското училиште „Кирил и Методиј“. Секоја екипа со три членови партиципира со 600 денари.  На турнирот може да учествува секој кој сака да се рекреира а воедно и да биде хуман. Собраните средства ќе бидат намемнети за  пмош на социјално загрозено семејство. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани