МАКЕДОНСКАТА ТУРИСТИЧКА БЕРЗА ЗА ДОЈДОВЕН ТУРИЗАМ ГОДИНАВА НА ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОТМА

Во отсуство на саеми за туризам, за разлика од претходните години, петтата по ред македонската берза за дојдовен туризам ќе се оддржи на интернет платформата mtb.org.mk, велат од Националната асоцијација...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани