Хуманитарна Божиќна акција во Охрид

Градоначалникот Кирил Пецаков донираше хуманитарни пакети во рамки на акцијата „Црвен тепих на хуманоста“ која се организираше денеска во пресрет на Божиќните празници за помош и поддршка на социјално ранливите...

Сертификати за брејнобрејн „мозочињата“ од Охрид

Упорност, искрена посветеност и работа, поддршка од родителите и професионални, креативни тренери беше патот до успехот и целта - завршување на комплетната Бреинобреин едукативна програма во Центарот за развивање животни...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани