Еколозите повикуваат да забрза изградбата на регионалната депонија во Новаци

Еколозите апелираат да се забрза процесот за изградба на регионалната депонија во Новаци. Најавената современа депонија со седум претоварни станици предвидено е да го депонира сметот од целиот Југозападен и...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани