Се слави Католички Божик

Католичките верници ширум светот денеска го слават католичкиот Божик. На Божик се слави раѓањето на Исус Христос и верниците ја споделуваат својата радост со пријателите, соседите, роднините, сиромашните, болните и...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани