Возачките дозволи без „Северна“ нема да важат после 12 февруари

Возачките дозволи во кои не е новото уставо име Северна Македонија нема да важат после 12 февруари ни во земјава, соопшти денеска Министерството за внатрешни работи (МВР). Според соопштението, од...

Ваучери за одмор во домашните туристички објекти надвор од сезона

Од понеделник во Министерството за економија за ваучер за одмор во вредност од 300 евра ќе може да се пријават семејствата чиј месечен буџет е 50.000 денари. Ваучерите ќе може...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани